Tuesday, July 19, 2016

Anakanda SnA: Anugerah Allah

assalammualaikum.. alhamdulillah.. alhamdullilah.. alhamdulillah.. ceritanya.. memang nak dekat 'bulan merah' tapi hati ni yakin sangat sangat tak tahu nak kata macamna.... memang dia ada dalam ni. so hati ni memang dah berbelah bahagi... dah terlepas dah dari farmasi Rawang tu.... vrommmm pusing balik... then dah ambik parking.... berdebar debar niii... tengok purse... ok cukup duit.. memang nekad nak beli yang digital punya. gatal sangat kan... sebab apa.. sebab taknak buat silap lagi kali ni.... biarlah orang kata gopoh nak tahu awal..... ahhhhhhh lantak! 

masuk farmasi je rasa nak keluar balik.... bukan apa... sebenarnya tak bagitahu Encik Syafiq pasal ni, tu yang jadi macamni... gelisah... sebab selama ni apa semua mesti tanya dulu... ahhhhhh nak jugak tahu! yesss!!! ni yang aku cari... menggigil tangan pegang benda alah tu.. dengan muka macam budak sekolah. hish! aku dah kawin....nak takut apa... rasa macam nak beli banyak banyak buat stock dekat rumah... hahahaaa ok bayar then caww balik!

sampai je rumah terus simpan dalam almari tahap dasar lautan dalam dalam ar supaya tak kantoi dengan ibu.. hahaha biasalah orang tua tua ni kalau boleh suruh tunggu dua bulan tak datang 'bulan merah' baru suruh check.. takpa takpa.... aku sabar tunggu esok pagi... masuk bilik tengok still tak datang jugal 'bff'' ni... ok makin yakin.... 

terjaga pukul 3 pagi.... serious tak dapat tidur sangat sebab excited nak check... 'ni la masanya...' bangun ambik benda alah tu terus check.....

alhamdulillah..... terima kasih Allah..........

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...