Friday, September 25, 2015

Alkisah SnA: One Step Closer to You..

assalammualaikum... alhamdulillah syukur... dah selamat bergelar Cik Puan Syafiq. kenapa Cik sebab still belum kahwin.. Kenapa puan.. sebab dah langkah satu step kehadapan hahahah.. ehem k sambung.. majlis berjalan dengan lancar, ahli keluarga semua dapat berkumpul bersama kenal kenal.. syukur semuanya dah selamat. so dah penat sangat hari ni...... gambar je ye.. lagipun takde apa nak story sangat.. ehem... dalam mood nebes tadi tak hilang lagi... so tinggal 63 hari lagi bergelar Puan Syafiq. In shaa Allah.. moga segalanya dipermudahkan sebelum dan selepas perkahwinan kami.. Aminnn....




that laugh.... sangat lah bermakna.. 

 soryy abg ijan hahahahaa terlangkah balak pulak..

 thanks lebly roomate.. sudi datang... mauhhh

 thanks akak sayang sanggup naik ktm dari kl pagi pagi untuk datang rumah.. serious terharu sangat sangat...


k ni antibiotik namanya.. susah nak dapat bersama tapi bila dapat takleh nak stop hahahaha selepas 4 tahun tak dapat berkumpul bersama.. gini lah gayanya. thanks S.E.K.I.Y.M.A dan Azmira aka le bridesmaid

hai Syafiq Atsari, saya tunang awak. ;p

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...