Wednesday, September 09, 2015

Alkisah SnA: 79 hari je lagi..

assalammualaikum.. alhamdulillah.. tinggal 79 hari lagi... buat masa ni segala barang untuk dulang hantaran dah siap beli. terima kasih awak.. banyak susah payah untuk barang-barang hantaran tunang nanti.. tau penat... yela masa tinggal 16 hari je lagi nak majlis tunang. and for sure majlis tunang hanya tertutup. nak bagi family sama family berkenalan rapat.. biar akrab sikit. hehehee.. yela.. tak lama lagi nak jadi family kan.. kena la kenal kenal lebih.. 

dan dan.. kain pasang untuk buat baju pengantin pun dah selesai.. dah beli.. design pun dah dari Diyana, member kelas masa form 1 sampai form 3. alang alang ada kelebihan kita test market sikitttt hehehe thanks sayang. baju tunang just reuse baju nikah kak ipar dulu. kahkahkahkah.. yela... bukan ada majlis besar pun.. just family je kannnnn.. hehehee jimatttttt... dan yang penting bunga pegang untuk tunang dah siap jugak. hahahahaa guna bunga-bunga lebih masa akak guna buat hias dulang hantaran dia 4 tahun lepas. k jimat lagi. hahahahaa..


theennnn.. emmmm tinggal nak hias dulang hantaran je hujung minggu ni.. sebab dah next week start study week dah..... then masa tu dah dekat dengan majlis. kompem kompem nak rehat rehat... nak kemas rumah.. then nak p cari cincin dia.. nak bawak ibu ayah jalan jalan la dulu dengan dia.. hehehehee kena ambik hati dulu kan.. kihkihkih tak leh bla... mesti blur aku masa tu tak tau nak start macamna,, hahahahaa.. k lah tu je kot.. hahahahaa tak banyak ngarang dah sekarang sebab otak tengah penat sangat......... moga Allah permudahkan segala urusan sebelum dan selepas perkahwinan ini. Aminnn.....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...