Saturday, December 19, 2015

Alkisah SnA: Honeymoon 1.0

assalammualaikum.. alhamdulillah.. dapat jugak post something untuk blog. hehehee sebab dah agak busy sekarang. internet dekat homestay ni pulak haremmmm tak dapat. so dah alang ada internet ni kita ceghita pasal Honeymoon 1.0 la kan sebab baru je selesai sesi berbulan madu tu. 17 sampai 19 Disember. Khamis ke Johor terus p Hello Kitty Town. then lepas tu terus pecut ke Melaka. Hotel yang ala ala Hello Kitty jugak heheheh tapi sayang tak dapat tidur dalam bilik Hello Kitty. sebab sampai lewat and dapat bilik biasa but comel jugak. then tidur satu malam. esoknya jalan Melaka sat then terus ke PD. check in di Hotel Lexis Hibiscus Port Dickson. haaaaaaa besarrrrrrrrrrrrrr sangat biliknya tuuuuuu..k dah.. hehehee tak ceghita banyak kot. kita post gambar jela k. hehehehe... selamat mencuci mata...

DAY 1 - Home to Hello Kitty Town, Johor to Melaka


















DAY 2 - Melaka to Port Dickson

ambik gambar je mampuuuuuuu..










DAY 1 - Port Dickson to Home


 photoshoot gambar kawin sendiri hahahahahaa
balikkkkkkkkkkk.....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...