Thursday, August 20, 2015

Alkisah SnA: 99 hari lagi dah bermula..

Assalammualaikum.. Alhamdulillah... Alhamdulillah... Alhamdulillah... itu je mampu nak ucap sekarang ni. genap tinggal 99 hari lagi.... Ibu Ayah bagi jawapan setuju dan restu untuk hubungan ni. dan...... malam ni juga nak dikatakan ada majlis yassin and tahlil buat dekat rumah asalnya untuk Afi tu nak spm. tapi.... kebetulan hari ni juga Ibu Ayah setuju selepas berdas das 'tembak' pasal nak kahwin muda ni. yela.... 19 tahun..... berkawan kawan pun tak lama.. bercinta tu jauh sekali.... Ibu Ayah tak pernah lepas p mana mana.. selalu depan mata... sampailah sekarang... tambah pulak paling manja antara adik beradik.. mana tak Ibu Ayah risau..... tiba tiba kata nak kawin muda. semuda ni..... dan aku sendiri tak jangka seberani ni diri ni..... atas segala usaha memohon dekat Allah.. solat sunat.... semuanya dah terjawab. Alhamdulillah.... moga segalanya dipermudahkan sebelum dan selepas perkahwinan ni..

2 comments:

  1. Please ceritakan pengalaman macam mana awak berdepan dengan parents nak bagitahu pasal benda ni?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...