Friday, October 09, 2015

Alkisah SnA: 49 days left to go..

Assalammualaikum.. syukur.. alhamdulillah.. tinggal 49 hari lagi.. emmmm berdebar ke... emmm hahahaa tah lah.. aku ni jenis macamna eh.. selagi belum tinggal sebulan tu still watlek lagi kot.. sebab nak SEbulan tu.. se tu.. satu kan.. so sekarang pun tengah cuti sem.. macam biasa.. fulltime surirumah.. kira pembantu Ibu dekat rumah.. rumah sentiasa taknak ada habuk.. hahaha tapi kan.. vaccum tu macam nak nazak je.. hahaha kalau Ibu Ayah baca blog ni.. tah la hahahahaa nasib tak baca la kot.. hehehe yeah.. blog ni aku memang tak bagi dekat family.. sebab.. emmm aku ni seorang yang suka bersendiri sebenarnya.. tak berapa suka meluah dekat orang.. yeah im a happy girl.. banyak gelak.. banyak senyum.. but deep in this heart... Allah sahaja yang tahu.. so dulu ada diari tau......dan telah terkubur........ esok kita post pasal kenapa ye.. biar suspen sikit hehehee ok ni senarai checklist sementara yang aku ingat la.. borang memang dah lama la.. permohonan semua dah diluluskan.. bak kata tok kadi tunggu nak akad je.. hihihihi malu la..... hehehe so yang lain tu dah tinggal jemputan belum sebab tunggu kad nak siap minggu depan dan boleh la start menjemput... dan baju nikah tu Ibu bagi guna jubah Ibu beli dekat Mekah masa buat haji dulu... dah 6 tahun.. Ibu kata sayang nak guna.. hahaha apa la Ibu ni... last last bagi aku pakai... hish hish.... hehehe pinjam sat ye.. dan baju sanding tu ekceli takda sanding tau. haaaa nama je baju sanding kira hari kenduri la.. karang kata baju kenduri.. orang pelik pulak.. kenduri apa plak.. so senang tulis baju sanding hehehe k dah.. selamat malammmmm...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...